Flaky forum

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anonymous 7 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #9663

    wordana
    Participant

    I think the forum needs a new back end Cool. I have tried twice now (once last night, once today) to respond to the question on aventurine glass. I log in (twice, since I logged in when I came to the site,, but then I had to log in a second time before I could choose to comment on the post…). I type my post, press the “Submit” button, but I never see my comment show up on the board. This is NOT the first time it has happened.

    Also, often when I go to the site, there will be indication on the forum index that there are new comments to a post, but when I go to that post, the last comment will be days old.

    It is definitely flaky. Sorry to complain, but it’s almost to the point of being unusable.

    Dana W.

    #12181

    wordana
    Participant

    Hmm… now I am getting

    Access denied

    You are not authorized to access this page.

    #12182

    Anonymous

    Apologies for the problems.

    If you can, please send me a message using the contact form (under the above “About Us” menu) telling me the browser and browser version you are using. Thanks.



    Paul
    FusedGlass.Org
    Helios Kiln Glass Studio
    PaulTarlow.com

     

    #12183

    wordana
    Participant

    Test message using IE.

    Dana

    #12184

    Anonymous

    I suspect the problems are related to the module that is supposed to let you stay logged into the site across visits.  I’ve made a couple configuration changes and would appreciate any feedback if the problem seems resolved, worse, or unchanged.

    Thanks



    Paul
    FusedGlass.Org
    Helios Kiln Glass Studio
    PaulTarlow.com

     

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

People Who Like Thisx

Loading...